SEITAI D’AMBROSIO A CA FLASSADA

Taller Seitai Katsugen
Programa
  • L'eix que regeix la vida. Cinc cavitats. Coordinació C-V-P. Respiració respecte-ventral. Moviment natural espontani.
  • Reacció en cinc moviments; relació entre moviment físic, orgànic i psíquic. Pràctiques. Exercicis Taiso en l'estructura del moviment espontani per activar el moviment espontani.
  • El bloqueig del moviment espontani. Excés de tensió en un o més moviments provoca bloqueig o estancament. Pot ésser causta per estrès negatiu, cansament, desgast, obsessió, etc ..
  • Com prevenir, gestionar o resoldre la tensió excessiva. Què és i com practicar Katsugen undo i yuki. Desbloqueig. Fluir i deixar anar el bloqueig. Aplicació en l'art, moviment, treball, etc ...

PER QUÈ FER EL TALLER

El taller seitai katsugen ens servirà per comprendre com funciona la relació cos-ment-moviment des de la perspectiva del moviment espontani.

Millorar la comunicació intra i inter personal. Reduir la tensió excessiva. Regular l'energia emocional; autoregular-se.
Generar autoreferència, confiança i seguretat interna. Impulsar la força vital. Cuidar i cuidar als altres.

Activar les funcions orgàniques, físiques i energètiques que produeix un benestar psíquic i una actitud positiva davant la vida.

Practicar de forma regular prevé o ajuda a afrontar l'ansietat i depressió, enforteix la voluntat i la decisió i dóna independència i control sobre la vida.

Ajuda a establir uns hàbits de vida saludables millora la seva qualitat de vida i augmenta la seva capacitat per viure de forma independent.


Taller a càrreg D'ambrosio (Joan)
Dissabte 20 de Gener de 2018
Les Golfes de Ca Flassada (La Selva del Camp)
Organitza Jordi Segú: Telf. 69646479
reserva.jordi@gmail.com
Places limitades

Joanambros

Face